IziDoc
Meniu

Întrebări frecvente

Ce este IziDoc?

IziDoc este un abonament dentar la o rețea de partener, clinici și cabinete dentare independente, destinat angajaților ca beneficiu non-salarial. IziDoc conectează astfel mai ușor pacienții cu medicii dentiști.

De ce să aleg IziDoc?

IziDoc facilitează accesul la servicii medicale dentare de calitate. Găsești dentistul cel mai potrivit pe platforma noastră, vezi experiența, prețurile sau cum arată cabinetul, te programezi și beneficiezi de discount-uri pe loc.

De ce aleg dentiștii să facă parte din IziDoc?

Studiile spun ca românii sunt europenii cu dinții cei mai prost îngrijiți. IziDoc creste conștientizarea necesității vizitelor regulate la medicul dentist și a tratării problemelor dentare la timp.

Pot împrumuta cardul IziDoc altei persoane?

Nu, cardul de membru IziDoc este individual, iar medicul dentist poate cere verificarea cu actul de identitate, pentru siguranță. Accesul la beneficiile dentare IziDoc este destinat exclusiv companiilor clienți.

Cum pot face să beneficiez de acest beneficiu?

Foarte simplu. Accesează secțiunea Membri/Devino membru, lasă-ne datele și noi vom discuta cu angajatorul tău.

Până când pot folosi beneficiul IziDoc?

În mod normal, primești un abonament pentru 12 luni, timp în care poți accesa rețeaua și beneficia de discount-uri. Pot exista și prelungiri promoționale. Oricum, ai data expirării validității direct pe card.

Cum îmi creez cont?

Imediat după înregistrare, ți se creează contul automat. Pentru a-l activa și a putea accesa platforma IziDoc, intră cu ID-ul cardului sau cu adresa de email, stabilește o parolă si bucură-te de avantaje.