IziDoc
Meniu

Blog

Mituri și adevăruri despre albirea dentară

Cui nu-i plac zâmbetele impecabile ale starurilor, cu dinți albi strălucitori și aliniați perfect? Mai ales că tratamente de albire sunt disponibile la medicul dentist sau chiar in comerț. E bine însă să știm exact ce implică albirea dinților pentru a lua cea mai bună decizie.

Read more   +

Cum să creezi un program de wellbeing pentru angajați

Companiile inca se confrunta cu adoptarea unui program de wellbeing la locul de munca. Din punct de vedere istoric, initiativele de acest gen nu erau considerate atat de importante si nu erau o prioritate pentru multi angajatori. Cu toate acestea, lucrurile se schimba.

Intrucat aceste vremuri dificile au un impact semnificativ asupra bunastarii angajatilor si asupra muncii depuse de ei, tot mai multe companii preiau sau incearca sa preia aceasta initiativa si sa investeasca in “employee wellbeing”.

Read more   +

Beneficiile medicale dentare salveaza banii angajatilor, conform studiilor

Stomatologia este des exclusa din mesajele de wellbeing ale angajatorilor si frecvent omisa din evaluarea costului beneficiilor de sanatate. Cu toate acestea, zambetul unei persoane este cea mai vizibila dovada de sanatate, sanatatea orala avand impact dincolo de cavitatea orala.

Read more   +

Implanturi dentare sau punți dentare?

Pierderea dinților este destul de frecventă, apărând în urma unor carii extinse sau a afecțiunilor parodontale. Se recomandă înlocuirea cât mai rapidă a acestora, pentru a nu afecta poziția dinților vecini și eficiența masticației. Soluțiile existente pentru dinții lipsă includ punți dentare clasice sau restaurare pe bază de implanturi dentare.

Read more   +

1 din 4 adulți evită să zâmbească din cauza aspectului danturii

Problemele dentare afectează calitatea vieții, acest lucru este clar. Persoanele afectate pot deveni mult mai timide în a lua cuvântul într-o ședință sau în discuțiile cu clienți, își pot reduce participarea la activitățile sociale sau își pot limita activitățile de zi cu zi din cauza sănătății orale precare. 1 din 4 adulți evită să zâmbească din cauza aspectului danturii, iar 1 din 5 simt chiar anxietate cu privire la acesta.

Read more   +