IziDoc
Meniu

Blog

Importanța periajului dentar corect

Pentru a avea o dantură sănătoasă, este important să urmezi câteva reguli, ce îți pot salva nu numai zâmbetul atractiv, dar și suferința fizică și finanțele.

Read more   +

Ce este și cum ne ajută detartrajul dentar?

Detartrajul dentar este o tehnică de curățare a dinților de placă și tartru, acestea fiind responsabile în multe cazuri de apariția cariilor, mirosurilor neplăcute și favorizarea altor boli dentare.

Procedura de detartraj se realizează in câțiva pași:

Read more   +

Avantajele irigatorului bucal

La fel cum periuța clasică pierde din ce în ce mai mult teren în favoarea periuțelor de dinți electrice, irigatorul bucal sau dușul bucal este înlocuitorul mai comod și mai atractiv al aței dentare pentru zonele mai greu accesibile.

Read more   +

Abcesul dentar, ce ar trebui să știm

Abcesul dentar este o afecțiune orală des întâlnita, pe care mulți dintre noi am experimentat-o la un moment dat în viață. Iată ce este bine sa știm despre aceasta „surpriză” neplăcută.

Abcesul dentar este o afecțiune infecțioasa, de cauză bacteriană, care are punctul de plecare la nivelul țesutului dentar sau la nivelul ligamentelor care susțin dintele. Acesta afectează țesutul pulpar, osul alveolar (țesutul osos care susține dintele) și gingia.

Read more   +

Fii smart financiar în 2022!

Probabil te-ai gândit și tu cum ai putea să economisești mai mulți bani anul acesta. Dacă nu știi de unde să pornești, avem noi câteva mici sfaturi care s-ar putea să îți fie de folos. De la regula 50/30/20 la beneficiile oferite de angajator, toate acestea te pot ajuta.

Read more   +