IziDoc
Meniu

Blog

Petrece Sărbătorile fără surprize stomatologice

Vin Sărbătorile și ar fi bine sa evitam excesele si sa traversam aceasta perioada cu responsabilitate. Iată câteva sfaturi pentru menținerea sănătății orale astfel încât să nu fii nevoit să mergi la dentist de Anul Nou.

Read more   +

Când ai nevoie de aparat dentar?

Aparatul dentar a devenit des întâlnit în zilele noastre, atât la copii cât și la adulți. Versiunile moderne sunt mult mai prietenoase decât în trecut, fiind mai puțin deranjante vizual, mai confortabile și mai ușor de întreținut. Dar cum știi când ai nevoie de aparat dentar?

Read more   +

Importanța periajului dentar corect

Pentru a avea o dantură sănătoasă, este important să urmezi câteva reguli, ce îți pot salva nu numai zâmbetul atractiv, dar și suferința fizică și finanțele.

Read more   +

Ce este și cum ne ajută detartrajul dentar?

Detartrajul dentar este o tehnică de curățare a dinților de placă și tartru, acestea fiind responsabile în multe cazuri de apariția cariilor, mirosurilor neplăcute și favorizarea altor boli dentare.

Procedura de detartraj se realizează in câțiva pași:

Read more   +

Avantajele irigatorului bucal

La fel cum periuța clasică pierde din ce în ce mai mult teren în favoarea periuțelor de dinți electrice, irigatorul bucal sau dușul bucal este înlocuitorul mai comod și mai atractiv al aței dentare pentru zonele mai greu accesibile.

Read more   +